søndag 5. mai 2013

Jakke og bukse str 68

Her har jeg sydd jakke og bukse etter mønster fra Ottobre. Jakka er helforet og kantet med coverpro maskina. Noen ganger jukser den og hopper over sting med etter at jeg kjøpte interloc/jersey fra Sydilla går det veldig fint. Du finner linken her.
Trykknappene er altid en utfordring. Jeg har en tang å klemme de på med, men skulle gjerne hatt en mer solid presse. som du kan se her... Jo mer man syr jo mer kresen blir man på utstyr og diverse. Man vil stadig ha noe nytt og bedre sukk....slik er det å ha en hobby, det koster men det gir myyye glede når man skaper noe man blir fornøyd med også :-)
Denne habitten her har jeg tenkt å gi bort i gave. Det gir dobbelt glede å kunne gi bort noe man selv har laget :-)







5 kommentarer:

  1. For et nydelig sett!!! Her må det bli noen glade mottakere!! Gøy å sy slike små kreasjoner, da!!
    Kjenner meg godt igjen i dette med utstyr, ja... Tror jeg måtte sydd mye for å "tjene" inn igjen beløpene jeg har brukt på maskiner ol, men så er det heldigvis ikke noe mål da!!

    Ha en fin uke!!

    SvarSlett
  2. Tusen takk :-)Ja jeg gleder meg til å gi det bort, så håper jeg det faller i smak. Måtte nok sydd på mer enn "heltid" om det skulle blitt pluss i kassa:-) De fleste hobbyer koster, slik er det :-)
    Ha en fin uke du også!

    SvarSlett
  3. Den er helt NYDELIG!! :) Gleder oss til og ta den ibruk paa lille Jon Migel :D TUSEN takk nok en gang for dette settet! :D VI ELSKER DET!!
    Camilla & Bili

    SvarSlett
  4. Den er helt NYDELIG!! :) Gleder oss til og ta den ibruk paa lille Jon Migel :D TUSEN takk nok en gang for dette settet! :D VI ELSKER DET!!
    Camilla & Bili

    SvarSlett
  5. Tusen takk Camilla, så hyggelig at dere likte det! Kanskje jeg får se et bilde av han med settet på når han har vokst seg stor nok? :-) det hadde vært hyggelig :-)

    SvarSlett

Hyggelig om du legger igjen en hilsen :-)