lørdag 11. mai 2013

Mønster fra Handmade

I dag har jeg testet et av mønstrene i Handmade. Det ble en kortermet variant av "feel good" genseren fra Ellen Sand. Hadde bare 1 meter av dette stoffet ellers ville jeg sydd med lange ermer. Men denne kan jo være grei om det blir litt sommer i år :-) Hadde jeg hatt mer stoff ville jeg valgt å sy den nederste kanten i dobbelt stoff, tror det hadde gitt bedre hold i dette stoffet da som er fra S&S. Total sett ble jeg fornøyd selv om det kanskje ikke ser slik ut på bildet. Er blitt kraftig forkjølet og har nettopp sitti med dopapir i nesa for å bli ferdig. Nå blir det bare avslapping på sofan resten av kvelden. Ha en god helg alle sammen :-)8 kommentarer:

 1. Den ble kjempefin, og du kledde den veldig godt! :) En sånn vil jeg også lage, har kjøpt boken så kun stoffet som gjenstår. Hvilket stoff er det du har brukt? Fortsatt god lørdag :)

  SvarSlett
 2. Hei Veronica :-)Tusen takk for ros. Stoffet er fra Stoff og Stil, viscosejersey. Med det stoffet vil jeg anbefale dobbelt lag stoff på nerdelen. Lykke til, blir spennende å se din utgave :-)

  SvarSlett
 3. Den ble knall flott! Men det er jammen du og! Denne skal jeg prøve meg på også, må bare få kommet meg til S&S først.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var en frisk kommentar :-) Tusen takk! Løp og kjøp stoff, venter spent. Blir gøy å se alle variantene av denne modellen :-)

   Slett
 4. Den ble kjempefin - smart med kort arm . Vi må ( igjen) tro det blir en fin sommer i år ... krysser alltid fingra for det :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Findus. Vi krysser fingra i år også. Det sies at tre år etter askeskyen på Island får vi en fin sommer igjen. Så da velger jeg å tro på det :-)

   Slett
 5. Flott! Jeg sydde den med dobbel kant nede. Det ble fint med litt mer "hold" ja :) Men jeg fikk ikke en så fin overgang mellom genseren og hoftestykket. Hvordan gjør du det? Også ble armene i overkant stramme. Skal sy en til (jeg kjøpte dobbelt av stoff) og gjøre armene litt videre, samt se om jeg får til overgangen mellom genser og hoftestykke bedre. Også halsribben vil jeg at skal være litt bredere. Ellers en helt flott oppskrift!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Camilla. Vet ikke hva det var som ble feil for deg mellom genser og hoftestykke, men omkretsen på genser er større enn omkrets på hoftestykke. Og da må du måle ut fire punkter på hver av delene og strekke i hoftestykke når du syr. Du har kanskje rukket å prøve på ny?? Uansett, lykke til :-)

   Slett

Hyggelig om du legger igjen en hilsen :-)